måndag 8 oktober 2007

Incheckad på Paradise Hotel

Efter lång frånvaro från bloggen på grund av kanske lite väl stenhårt jobbfokus, inser jag att det är dags att meddela sig igen, när man har checkat in på Paradise Hotel och allt. Paradise Hotel ligger i Pusan i Korea, och efter en 24 timmar lång resa från dörr till dörr känns det faktiskt paradisiskt att titta ut över Japanska havets vågor som slår in över sandstranden.
Detta är i särklass det finaste hotell jag någonsin bott på, tack vare vår festivalfonds samarbete med filmfestivalen i Pusan som gör att de står för login. Ganska stor kontrast mot Torontos billigaste hostel som jag tillbringade en vecka på i september när det var filmfestival där. Där var det ingen som bar min 20-kilosväska uppför trapporna, om man säger så. Jag ska njuta av varenda sekund på Paradise Hotel!
Fast som vanligt blir det nog inte många vakna minuter på hotellrummet. Under några intensiva dagar ska jag se så mycket ny asiatisk film jag bara kan, och försöka få de bästa till Göteborg. Nu ska jag bege mig ner i lobbyn för att få en överblick över program och logistik. Förmodligen kommer jag att somna så fort ljuset släcks i salongen, men man måste ju försöka i alla fall. Ska också försöka hitta min kollega Ulf Sigvardsson som borde ha anlänt igår. Hoppas han kan allt om var biograferna ligger och hur man kommer dit!

Inga kommentarer: